Natječaj za najljepše uređenu okućnicu

Općina Medulin objavljuje natječaj za najljepše uređenu okućnicu, balkon ili prozor te ugostiteljsku terasu u kojem mogu sudjelovati svi mještani ili ugostitelji iz svih naselja na području općine Medulin.

 

Natječaj je raspisan u 3 kategorije najljepše uređenog:

  1. balkona ili prozora,
  2. okućnice i
  3. ugostiteljske terase ukrašenih cvijećem i biljem

 

Za svaku kategoriju dodijeliti će se po jedna I. nagrada u iznosu od 1.000,00 kn, po jedna II. nagrada  od 500,00 kn te po dvije III. nagrade u pojedinačnom iznosu od 250,00 kn. Nagrade se dodjeljuju u obliku poklon bona koji će biti moguće iskoristiti za kupnju vrtnog materijala, sadnica i sličnog.

 

Prijava na natječaj vrši se slanjem fotografija isključivo putem e-maila na adresu: opcina@medulin.hr. E-mail je potrebno poslati s nazivom predmeta: „Posadi cvijet za ljepši svijet!“ te podacima pošiljatelja (fizičke osobe: ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt telefon te za pravne osobe: naziv subjekta, ime i prezime osobe za kontakt, kontakt telefon, adresa objekta). Pojedina osoba može prijaviti i okućnicu koja nije u njegovom vlasništvu, a za koju smatra da bi trebala dobiti nagradu, uz obavezno navođenje adrese na kojoj se okućnica/prozor/balkon/terasa nalazi. Nagradu dobiva vlasnik okućnice, a ne osoba koja je prijavila najljepšu lokaciju. U navedenom slučaju nije važna adresa prijavitelja već da se adresa okućnice, balkona, prozora i terase nalazi na području općine Medulin.

 

 

 

Na natječaj se može poslati maksimalno 5 fotografija (za svaku lokaciju) kojima se prikazuje realno stanje uređene okućnice/balkona/prozora/terase, a moguće je iste slati i putem servisa WeTransfer ili sličnih. Stručni će žiri odabrati najljepše uređene balkone/prozore, okućnice odnosno ugostiteljske terase na području Općine Medulin.

 

 

 

Prijavom na natječaj, svaki autor jamči da su fotografije njegovo osobno autorsko djelo te za autentičnost lokacije i motiva, te dozvoljava reproduciranje fotografija na web-stranicama, publikacijama Općine Medulin te u ostalim medijima, bez posebne dozvole ili naknade. Zadnji rok za slanje fotografija je nedjelja, 30. lipnja 2019. godine.

 

 

 

Napominjemo da se ovim natječajem ne ocjenjuje kvaliteta i najljepša fotografija već uređenost same okućnice, balkona, prozora i terase koji se nalaze na fotografijama. Stručni žiri će prilikom odabira najljepše uređenog, po potrebi otići provjeriti autentičnost fotografija na lokaciji.

 

 

 

Odluka o odabiru najljepše uređene okućnice, balkona ili prozor te ugostiteljske terase objaviti će se na službenim web stranicama Općine Medulin.