Tradicionalna Norijada za kraj školske godine

Norijada, manifestacija koju Grad Pula u suradnji sa Savjetom mladih Grada Pule i srednjim školama organizira već šestu  godinu za redom predstavljena je jučer na konferenciji za medije u Gradskoj palači.

Na konferenciji su sudjelovali pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Pule, Elvira Krizmanić Marjanović, ravnatelj Gimnazije Pula, Filip Zoričić i ispred Savjeta mladih Grada Pule, Erika Filiplić.

„Pozivamo sve maturante da nakon završnog sata u školi dođu na parkiralište Rojc na završnu proslavu srednjoškolskog obrazovanja. Ovom prilikom zamolila bi sve maturante koji su imali namjeru kupovati neke prehrambene proizvode taj dan, da iste proizvode doniraju nekoj od udruga Humanitarne mreže Grada Pule jer će na taj način pomoći potrebitima“ kazala je Elvira Krizmanić Marjanović.

„Smatramo da je jako važno da se mladi na taj dan podruže na jednom mjestu, izmjene srednjoškolska iskustva i kraj tog segmenta obrazovanja, što se Gimnazije tiče nakon nastave svi će produžiti na slavlje u Rojc te vjerujemo da će sve proći u najboljem redu i da će mladi uživati.“ kazao je ravnatelj Gimanzije Pula, Filip Zoričić, te dodao kako Gimnazija već prikuplja prehrambene namirnice koje će po završetku nastavke donirati udruzi  „Naš san Njihov osmijeh.“

Svu sreću u daljnjem životu mladima je, ispred Savjeta mladih Grada Pule, poželjela i Erika Filiplić, te pozvala na zabavu i veselje bez narušavanja reda i mira.

Na terenu će, na dan Norijade, kao i prijašnjih godina, biti Crveni križ, profesori predstavnici škola i predstavnici Savjete mladih Grada Pule koji će voditi brigu o svim potrebama manifestacije.
Norijadu organizira Grad Pula u suradnji sa Savjetom mladih Grada Pule i srednjim školama.