Uspješno održana akcija ‘Moj kažun- La mia casita’ od 10. do 25. svibnja

Akcija „Moj kažun-La mia casita“ ove se godine, unatoč neuobičajeno kišnom mjesecu, uspješno održala u periodu od 10.-25.05.

Posljednja večer ovogodišnje 13-te po redu akcije, protekle subote 25.05., okrunjena je fenomenalnim nastupom grupe The Frajle! Svojim dvosatnim koncertom zagrijale su atmosferu na prekrasnoj livadi sa najljepšom kulisom – naša 3 „kamena diva“, koja su pod svjetlima pozornice zasjali u najljepšem sjaju! Moglo bi se reći da su i kažuni, osim naših izvođača, bili prave zvijezde večeri!

Bilo je zadovoljstvo, kako publici, tako i izvođačima, nastupiti na ovako posebnoj i jedinstvenoj pozornici pred kojom se prostire velika zelena livada prošarana krošnjama i suhozidima.

Večer je započela izvrsnim nastupom „Acoustic Fever Trio“ u sastavu Petra Tripar (vokal), Alen Spada (akustična gitara) i Aleksandar Lukić (akustična gitara, vokal).

Zatim je na binu zakoračila naša sjajna četvorka u bijelom, iznimno talentirane glazbenice ali i sjajni „showmen-i“, simpatične „The Frajle“ iz Novog Sada. Osim autorskih pjesama izvele su i brojne obrade najvećih balada, domaćih, stranih, preko rocka, i mnogobrojnog glazbenog repertoara.

Koncert je zaista bio senzacija, kako za uši tako i oči. Prekrasan ambijent, kažuni koji pričaju stoljetnu priču, Frajle koje su sa publikom ostvarile poseban odnos i ostavile srce na bini, sve je to kreiralo ovu glazbeno scensku poslasticu! Publika je sa Frajlama pjevala, smijala se i prizvala još jedno ljeto pred nama, koje ove godine očekujemo s velikim nestrpljenjem!

Situaciju uoči koncerta prijenosom uživo popratila je TV Istra dok se uživo sa koncerta javljala ekipa Medulin FM-a.