Je li Slavko Sobin zaplesao na lijevu ili na desnu stranu? Otkrijte u urnebesnoj komediji „Političar“ u Puli na Kaštelu 22. lipnja!

Tko to plaća Slavka Sobina da dođe u Pulu na Kaštel 22. lipnja u 21:00 sat? Ili je Slavko Sobin morao nekome ‘podmazati’ džep plavom kuvertom da ga pusti da dođe u Pulu? A što ako je sve to običan marketinški trik radi predizborne kampanje?

Kako bilo, sad više nema natrag – POLITIČAR Slavko Sobin, nakon pobjede u Plesu sa zvijezdama, stiže u Pulu i nećete ga moći ignorirati!

U ovoj predstavi Sobin neće plesati, nego će plesati drugi, i to tako kako ih on ucijeni.

U urnebesnoj komediji „Političar“, autora Ladislava Prežigala, ovaj će poznati glumac pulskoj publici otkriti kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, Sobin će u ovoj dinamičnoj predstavi utjeloviti pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna Dalmatinka, direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirat će izbore u Lijepoj Našoj i natjerati političare da se zamisle. Bez sumnje, mnogi će se u njoj i prepoznati.

Ne propustite POLITIČARA u Puli na Kaštelu 22. lipnja u 21:00 sat!