Koncert vokalnog ansambla Perpetuum Jazzile kao poklon Općine Medulin mještanima

U sklopu ovogodišnje proslave Dana Općine Medulin, u srijedu 12. lipnja 2019. godine održati će se centralni dio proslave.

U 18 sati, na poluotoku Vižula održati će se svečana sjednica Općinskoga vijeća te će istom prilikom biti za posjetitelje otvoren Arheološki park Vižula.

Istoga dana, kao poklon mještanima i svim posjetiteljima Općina Medulin organizira veliki besplatni koncert slovenskog vokalnog ansambla Perpetuum Jazzile. Isti će se održati na medulinskoj rivi, na platou kod malina na vitar.

U dvosatnom koncertu ovaj će svjetski poznati vokalni sastav predstaviti svoj bogat i popularan repertoar. Mještani i posjetitelji svih generacija, ljubitelji pop, rock i jazz glazbe, moći će uživati u pravoj glazbenoj poslastici.

Koncert započinje u 21 sat te će uz glasovne akrobacije članova renomiranoga ansambla, koji zaista glasove pretvaraju u instrumente, Perpetuum Jazzile  održati prvi veliki koncert ovoga ljeta u Medulinu, na predivnoj otvorenoj pozornici uz more i medulinski malin na vitar!