kARTulina iz Medulina, 17. lipnja na rivi koli Malina, u 19.30 sati

Završna manifestacija projekta „Kulturni krug po općini Medulin“, kojom će se obilježiti Svjetski dan glazbe, održati će se idućeg ponedjeljka 17. lipnja 2019. godine na medulinskoj rivi kod malina na vitar, s početkom u 19.30 sati.

Plesno-glazbeni program okupiti će amaterske i profesionalne glazbenike i plesače koji će svoje izvedbe pokloniti mještanima i posjetiteljima. Uz njih, članovi udruge Format, pripremiti će za ovu priliku izložbu fotografija nastalih tijekom proteklih šest mjeseci provedbe projekta “Kulturni krug po Općini Medulin”.

U plesnom dijelu programa sudjeluju plesači #PlesniStudioPirueta iz Medulina, uz voditeljice Maru Lazarić i Paolu Šimunović te učenici 2. i 3. razreda Plesnog odjela Umjetničke škole Poreč, s učiteljicom Andrejom Široki, a kao gošća u programu će se predstaviti i višestruko nagrađivana harmonikašica, učenica 6. razreda, Antonela Glavić.

U glazbenom dijelu programa „kARTulina iz Medulina“ uz domaćine, glazbenike iz udruge Sakramenski, svoj su dolazak potvrdili i „Ljubavni tepih“, klapa „Škerac“, Sandi Bulešić, „Tabanii varani“, „Top of the pops“, Mauro i Irena Giorgi, MusicCity/Musicitta’ te Nola.
Zoran Todorović Todor, koji je otvorio „Kulturni krug po općini Medulin“ u siječnju ove godine, i završnicu će ovoga projekta začiniti svojim bezvremenskim, pronicljivim i svima tako bliskim humorom.

Zahvaljujemo svim glazbenicima i plesnim skupinama, umjetnicima koji su se odazvali pozivu i učiniti će manifestaciju šarenom, veselom i zaista raznolikom, a kao gost glazbenik, bubnjar u programu će, s veseljem to najavljujemo, sudjelovati i sam načelnik Općine Medulin, Goran Buić.

Događaj započinje u 19.30 sati, sve mještane i posjetitelje, male i velike, pozivamo da „kARTulinom iz Medulina“ zajedno, u kumpaniji i dobrom raspoloženju, uz ples i glazbu, zatvorimo prvi „Kulturni krug po općini Medulin!

Kako se ujedno radi o završnom događaju ovogodišnjeg obilježavanja Dana Općine Medulin, svečanost i zabava zaokružiti će i taj program.

Veselimo se druženju!!!

Ekipa Kulturnog kruga po općini Medulin