Lipanj donosi novi Max petak i Suzuki vikend

NE PROPUSTITE U MAX CITYJU, PETAK, 21. LIPNJA I SUZUKI VIKEND OD 21. DO 23. LIPNJA
Tradicija dobrih događanja nastavlja se iz mjeseca u mjesec u Max Cityju. U pripremi je novi Max petak s brojnim pogodnostima, popustima, akcijama, gastronomskim ponudama i zabavom za sve uzraste posjetitelja. Popuste potražite u brojnim trgovinama, a bit će trgovina koje će nuditi i do 70% popusta. U Max petak su uključeni i brojni ugostiteljski objekti te se pored uživanja u shoppingu, možete prepustiti i gurmanskim ponudama ili uživanju u prigodnim cijenama na određena pića i napitke.

Posebnu ponudu 21. lipnja provjerite na linku https://maxcity.hr/max-petak-i-suzuki-dani/. Za Max petak, centar je otvoren do 23 sata.

No, to nije jedino iznenađenje koje vas upravo početkom Max petka očekuje u Max Cityju. Naime, Max petku se pridružuje Suzuki vikend!

Od 21. do 23. lipnja u Max Cityju održat će se Suzuki vikend tijekom kojeg će biti moguće uživati u Suzuki modelima te napraviti probnu vožnju s onima koji budu predstavljeni posjetiteljima. Suzuki vikend počinje u petak od 17 sati.

Suzuki Pula predstavit će modele Vitara, S-Cross, Ignis, Swift i Swift sport.

Posjetitelji koji budu isprobali Suzuki automobile u probnoj vožnji, sudjeluju u nagradnoj igri koja donosi bogate nagrade. Neke od nagrada su LED TV, Smartwatch, polica auto osiguranja, Smartphone, vikend sa Suzuki Vitarom, put u Gardaland za 2 osobe i 4 bogata Suzuki poklon paketa.

Svakom sudionik u probnim vožnjama bit će počašćen kavom i kolačem kao poklonom dobrodošlice. Suzuki Pula donosi novitete iz Suzuki svijeta građanima Pule i cijele Istre u Max City.