Večeras u 19.30 sati očekuje vas na rivi #kARTulinaizMedulina

Bura puše, malin se vrti… završne pripreme za 1. #kARTulinaizMedulina od ranog su jutra u tijeku …

Najavili smo već da će medulinsku rivu večeras 17. lipnja, rasplesati Plesni studio Pirueta iz Medulina.

U goste nam stižu učenici Umjetničke škole Poreč, plesači 2. i 3. razreda te nagrađivana harmonikaštica Antonela Glavić.
Najavili smo i sastav Tabanii Varani, a sada s uzbuđenjem i veseljem najavljujemo i ostale izvođače koji će povodom Svjetskog dana glazbe, večeras od 19.30 sati svoju glazbu, energiju i umjetnost pokloniti posjetiteljima kraj malina.

Treba li posebno predstavljati Klapu Škerac ili Irenu i Maura Giorgi, ili pak Nolu 🥰 a večeras će muzicirati glazbenici okupljeni u Musicitta’ / Musiccity, Top of the Pops, LJubavni tepih i druge glazbene kombinacije udruge Sakramenski. Posebno za ovu prigodu… uvježbava se i ekipa s MedulinFm-a, pod imenom “Drito s PlaTZe”… (na fotografiji ih nema… ne znamo da li su pobjegli s probe ili z boka dogovaraju repertoar,  a s njima će kao bubnjar zasvirati i sam načelnik Općine Medulin, Goran Buić!

Da u događaju ne bi zafalilo humora i smijeha, svojim će nas bezvremenskim vicevima i anegdotama zabaviti i neponovljivi Zoran Todorović Todor 🥳 koji nas je u siječnju svojim Stand Up-om povodom Svjetskog dana smijeha naprosto oduševio …. ovom prilikom navodno neće zapjevati, ali pričekajmo… noć je duga…

Ovime svima vama, malima i velikima poziv da dođete na medulinsku rivu, u dobrom društvu, uz ples i glazbu proslaviti Svjetski dan glazbe i prvom kARTulinom iz Medulina zatvoriti projekt “Kulturni krug po općini Medulin”!!!

Kao i inače, molimo vas da sa sobom donesete jednu jedinu stvar – svoj OSMJEH, to je jedina ulaznica i VIP propusnica koju trebate!

Vidimo se u 19.30 kod Malina na vitar .