U subotu 29. lipnja počinje Festival Rocks&Stars koncertom 4 tenora

S prvim danima ljeta, četiri tenora svečano otvaraju 2.izdanje Rocks&Stars @ Cave Romane festival, kulturni spektakl Medulinske rivijere, koji se održava u raskošnoj prirodnoj scenografiji starog kamenoloma u Vinkuranu. Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak u božanstvenoj glazbenoj sinergiji 4 Tenora osigurat će 29. lipnja mnogobrojnoj publici neponovljiv doživljaj na najatraktivnijoj otvorenoj pozornici na Jadranu u starom vinkuranskom kamenolomu Cave Romane.

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić kao prva postava 4 Tenora svoj su prvi nastup imali početkom 2016. godine kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora jednostavno buknuo nakon čega su postali prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja. Koncertno su vrlo aktivni, svoje su koncerte održali od Slovenije do Crne Gore, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21. rujna 2018. Iste godine objavljuju i svoj album prvijenac ‘U Lisinskom’ te mjesto Marka Škugora zamjenjuje Filip Hozjak.

Miljenici posebno ženske publike, svojim očaravajućim vokalnim ekspresijama bude najdublje osjećaje ljubavi, zadovoljstva, sreće i radosti što je formula njihova uspjeha i rasprodanih dvorana u Hrvatskoj i regiji.

Svoje koncerte znaju začiniti i istančanim smislom za humor koji u pratnji markantnog šarma naprosto oduševljava sve sudionike. Vokalna sinergija, šarm ,humor i impresivna prirodna scenografija kamenih stijena obasjana zvjezdanim nebom recept su za nezaboravno ljetno večer.

„Uzbuđeni smo i s nestrpljenjem očekujemo nastup u takvom inspirativnom prirodnom ambijentu jer daje jednu posebnu dimenziju kada i naš nastup dolazi još jače do izražaja. Bit će to prava fuzija užitka, slike, zvuka i svih emocija kako naših, tako i naše publike“ – poručuju 4 Tenora.

Nakon 4 tenora, na pozornici u netaknutom prirodnom okruženju nastupaju i GibonniJosipa LisacUmberto TozziHrvatsko narodno kazalište u Osijeku s ambijentalnom premijerom Verdijeve opere TrubadurAbbazzia te urnebesan stand up Vlatka Štampara .

Detaljan festivalski program nalazi se na caveromane.com, a ulaznice za sva događanja Rocks&Stars @ Cave Romane festivala potražite na eventim.hr, te na prodajnim mjestima u sustavu Eventima.