Vatreni vs. FC Bayern Muenchen 08. srpnja u Areni Pula u 20.00 sati

Legende FC Bayern Münchena protiv legenda Vatrenih u antičkoj pulskoj Areni; veliki nogometni spektakl koji svijet još nije vidio

Pulska Arena po prvi put u povijesti 8. srpnja postaje nogometno igralište na kojem će nastupati legende minhenskog Bayerna i legende Varenih.

Senzacionalna revijalna utakmica počinje u 20 sati uz zabavni program i prateću animaciju.

Ulaznice možete kupiti u pretpodaji na ticketshop.hr i na svim Tisak media prodajnim mjestima.

Antički anfiteatar u Puli 8. srpnja po prvi put u povijesti na jedan dan postaje nogometno igralište za spektakulrani sportski događaj u kojem će snage odmjeriti legende minhenskog Bayerna protiv legendarnih Vatrenih.

 Projekt se provodi u sklopu strateškog partnerstva Turističke zajednice Istarske županije i moćnog bavarkog kluba koji je sklopljen prije godinu dana. Strateško partnerstvo s jednim od najpoznatijih i najuspješnijih nogometnih klubova na svijetu u svom portfelju daje Istri prigodu suradnje na devet velikih projekta u marketinškom smislu na godišnjoj razini.

Svi projekti su pozicionani na način da se odvijaju u periodu koji je Istri bitan za turističku promociju destinacije, tj. zimskim mjesecima i predeszoni.

Do sada je realizirao sedam velikih aktivnosti, tj.:

  1. Odabir i snimanje tri igrača FC Bayern Münchena u svojstvu glavnih testimonijala za turističku promociju destinacije Istre – značajne destinacijske kampanje;
  2. Dolazak i nastup Bayernovih predstavnika na poznatom turističkom sajmu ‘Free’ u Münchenu sa svim pripadajućim promotivnim aktivnostima provedenih na sajmu;
  3. Matchdaypresenter namijenjen vlasnicima, suvlasnicima i strateškim partnerima;
  4. Promocija Istre putem svih kanala u online i offline segmentu uz sve prezentacijske kanale na samom stadionu minhenske Allianz Arene u trajanju od sedam dana;
  5. Matchdaypresenter namijenjen predstavnicima medija;
  6. Komunikacijska kampanja putem svih kanala FC Bayern Münchena u vrijednosti od 150 tisuća eura;
  7. Paket ulaznica za potrebe promocije destincije Istre na stadionu minhenske Allianz Arene,

a preostala dva, koji su ujedno i najvažniji projekti – godišnji workshop/radionica FC Bayern Müenchena (u planu od 25. – 27. lipnja) te završetak prve godine suradnje koja će biti okrunjena na najbolji mogući način – dvobojom legenda: Vatreni vs. FC Bayern München.

Atraktivni turnir odigrat će se na malonogometnom terenu veličine 40 puta 20 metara koji će biti postavljen u parteru Arene.

U prvom djelu spektakla održat će se prezentacije svih ekipa – po dvije ekipe Vatrenih i dvije Bayerna, nakon čega će uslijediti ždrijeb turnirskog nadmetanja te mini revijalna utakmica mališana. Turnir će započeti dvjema polufinalnim utakmicama između ekipa legendarnih Vatrenih te Bayernovih legenda. Pobjednici iz ta dva susreta nadmetat će se za prvo, a poražene ekipe za treće mjesto.  Kako bi spektakl bio zaokružen, dobra atmosfera će dodatno biti začinjena s nekoliko atraktivnih performansa uz glazbenu kulisu.

Iako se momčadi još sastavljaju, od poznatih igrača s Bayernove će strane nastupiti: Ivica Olić, Paulo Sergio, Giovane Elber, Martín DeMichelis, Luca Toni, Klaus Augenthaler, Marcel Witeczek, dok od strane Vatrenih snage će odmjeriti: Stipe Pletikosa, Robert Jarni, Ivan Klasnić, Marjan Mrmić, Ardian Kozniku, Petar Krpan, Ognjen Vukojević i drugi.

Partneri u projektu su FC Bayern Muenchen, Hrvatska turisticka zajednica, Hrvatski Nogometni Savez, Grad Pula, Arena Hospitality Group, Ghia staff, T-Com, SAP, u drugom dijelu su to: IRTA, AZRRI, Medea, Agrolaguna, Latus, Dujmović, Jamnica, Paulaner i Galović, dok su medijski partneri: Glas Istre, Jutarnji list i Radio Istra.

Ulaznice se mogu kupiti u pretpodaji na ticketshop.hr, na svim Tisak media prodajnim mjestima te na blagajni ispred Arene na dan eventa.

Organizator, TZ Istarske županije osigurava svima jedno nezaboravno i neponovljivo iskustvo.