Fažana poziva na 3. Festival sladoleda 13. i 14. srpnja 2019. godine na fažanskoj rivi

U subotu i nedjelju, 13. i 14. srpnja 2019. u Fažani će se u organizaciji  Turističke zajednice održati 3. Festival sladoleda.

Slatke ledene  slastice na rivi će predstaviti  osam   proizvođača i ugostitelja:  VR choco art, Slatičarnica Sydney,  Gelateria Leone, Brioni bar, Slastičarnica Lavanda,  Adriatic cafe bar, Stara konoba, Konoba Navetta.  Posjetitelji će moći kušati  oko 60-tak jedinstvenih okusa sladoleda, u kombinaciji s raznim voćem i preljevima, no osim uobičajenih kombinacija, tu će se naći i veganski, sladoledi bez laktoze. Za Festival su kreirani i neuobičajeni sladoledi, a većina ih je od prirodnih istarskih namirnica bez umjetnih boja i aditiva.

Pored sladoleda, posjetitelji će se moći osvježiti uz ostale ledene slastice i napitke: shake-ove  raznih okusa, sorbetto, ice-caffe, a neće izostati ni ponuda ledenih torta.

Sastavni dio Festivala su i mnogobrojni zabavni sadržaji  za cijelu obitelj – dnevni i večernji   program, radionice izrade sladoleda po starinski, animacija za djecu, koncerti, kazališne predstave,   klaunovi  i plesni sadržaji.

Program 13. i 14. srpnja  2019.

Svaki  dan ;  9,00 – 11,00 & 20,00 – 24,00

 Čarolija ledenih okusa:

Trg sv. Kuzme i Damjana:   VR choco art, Sydney bar&slastičarnica

U objektima:  Fažana:      Gelateria Leone, Brioni bar, Slastičarnica Lavanda,  Adriatic cafe bar, Stara konoba Valbandon:    Konoba Navetta

Ledene radionice i vesele igre:    Ice – Riva – Kreativa;  Mirisna ledena šuma;  Izrada sladoleda po starinski

Zabavni večernji  program: 20,00 sati        Mala ledena scena, nastupaju:

Mlade pjevačke zvijezde:  Lara Pliško, Tereza  Mišan, Ana Mišan, Olivia Malbon, Valentina Patrun, Plesne  skupine DND-a i Zajednice Talijana

20,45 sati Kazališne predstave:

 13.7.   Ajmeeee, ja sam zaljubljen!  (Zemlje zabave)

  14.7.   Muljatorići (Čarobnjakov šešir)

Oluja šarenih balona od sapunice, Klaun Andrea

21,15 sati        Koncerti:  Whisky train, Side effect