Promocija #EUandME kampanje u sklopu 66. Pulskog filmskog festivala

 Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira u periodu od 18. do 20. srpnja 2019. godine u sklopu 66. Pulskog filmskog festivala, promociju kampanje #EUandME u kojoj će aktivno sudjelovati Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola, projekt Grada Pule.

Zona aktivne promocije kampanje #EUandME odvijati će se na lokaciji Titovog parka u Puli, nadomak centralne lokacije Pulskog filmskog festivala u Areni. Tako će brojni posjetitelji filmskog festivala u periodu od 18. do 20. srpnja u vremenu od 17 do 22 sata uz ostale festivalske sadržaje i u zoni velikog prometa moći saznati više o kampanji Europske Komisije EUandME. Posjetitelji će također moći odigrati i nagradni kviz s pitanjima o Europskoj uniji te osvojiti vrijedne promotivne EUandME nagrade.

U sklopu 66. Pulskog filmskog festivala biti će prikazano i sedam kratkih EUandME filmova istaknutih europskih redatelja, među kojima je i hrvatski redatelj Dalibor Matanić. Svih 7 filmova bit će prikazano prije projekcija iz glavnog programa festivala, na lokaciji Portarata u periodu od 14. do 20. srpnja.

Inače, Europska komisija je pokrenula novu kampanju EUandME usmjerenu mladima, kako bi ih informirala o vrijednostima i pogodnostima EU-a i pravima koje uživaju kao njegovi građani, te ih upoznala s načinima na koje im Europska unija može pomoći u ostvarenju njihovih želja, ideja i ambicija.

Nadamo se da ćete se odazvati te informativni članak, objaviti na Vašim cijenjenim portalima.

Unaprijed Vam zahvaljujemo i srdačno pozdravljamo.