GRADONAČELNIK VITASOVIĆ UPRILIČIO PRIJEM ZA UČENIKE OSMIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE – SCUOLA ELEMENTARE „VODNJAN-DIGNANO“

Danas su u gradskoj palači Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano Klaudio Vitasović i Zamjenik gradonačelnika Enea Codacci upriličili prijem za učenike osmih razreda Osnovne škole – Scuola elementare “Vodnjan-Dignano” koji su tijekom svih osam godina završili školovanje sa odličnim uspjehom.

Prijemu vodnjanskih odlikaša nazočila je i zamjenica ravnatelja OŠ-SE Vodnjan-Dignano Barbara Buršić-Križanac te njihovi razrednici.

Gradonačelnik Klaudio Vitasović čestitao je prisutnim učenicima na njihovom odličnom uspjehu tijekom svih 8 godina osnovne škole, nagradivši ih pritom izletom u Gardaland za dvije osobe.

„Ovom prilikom čestitam vašim učiteljima, razrednicama i roditeljima koji su bili uz vas ovih osam godina. Siguran sam da ćete ovako uspješni biti i u daljnjem školovanju te vam želim puno sreće i uspjeha u nastavku školovanja ali i u životu.”, naglasio je Vitasović.

U razgovoru o svojim daljnjim planovima po pitanju školovanja, učenici su istaknuli kako većina svoje školovanje nastavlja u pulskoj Općoj gimnaziji, a dva učenika svoj daljnji put vide u medicini i računarstvu.

Nagrađeni učenici su:

  1. a: Edita Sulić, Marko Lozančić, Katarina Špehar, Alen Vinčić

8.b.: Lucia Božac, Samuel Biasiol, Lucija Kolić, Erik Macan Stanić