Zbog sanacije prometnice privremeno se zatvara Boškovićev uspon

U utorak 16. srpnja 2019. godine započet će radovi na izvanrednom održavanju kolnika na Boškovićevom usponu zbog čega će dionica od Dobriline do Gajeve ulice biti zatvorena za sav promet.

Radovi se odvijaju u sklopu ovogodišnjeg Programa održavanja komunalne infrastrukture, a tom će se prilikom zamijeniti završni asfaltni sloj u punoj širini kolnika.

Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa te će u prvoj fazi za sav promet biti zatvoren donji dio Boškovićevog uspona, od Dobriline ulice do skretanja za stambene zgrade Boškovićev uspon 8-18.  Stanari će za to vrijeme svojim kućama prilaziti iz smjera Gajeve ulice.  

Za vrijeme druge faze radova za promet će biti zatvoren gornji dio Boškovićevog uspona, pa će stanari svojim objektima moći prilaziti iz Dobriline ulice, a isto tako će se Dobrilinom služiti i kod uključivanja u promet.

Slijedom navedenog, pozivaju se vozači u zoni ulaza i izlaza iz gradilište na pojačan oprez te ih pozivamo da se pridržavaju privremene regulacije prometa. Stanare molimo za strpljenje za vrijeme odvijanja radova, a vlasnike parkiranih vozila duž Boškovićevog uspona molimo da  od utorka, 16. srpnja premjeste svoja vozila kako isti ne bi usporavali izvođenje radova.

Prije pristupanja radovima, a nakon zatvaranja Boškovićevog uspona za promet, Pragrande d.o.o. izvršit će pregled kanalizacijske mreže specijalnim vozilom opremljenim s kamerom za CCTV snimanje.  

Radove na sanaciji kolnika izvodi trgovačko društvo Cesta d.o.o. Pula, a kraj radova očekuje se do kraja mjeseca srpnja.