Zaklada Istra: raspisan Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge koji je otvoren do 01. kolovoza 2019. godine. Cilj natječaja je pružati potporu udrugama u njihovom radu, usklađivanju sa Zakonskim propisima, potpori pri prijavi projekata, razradi načina ostvarenja zacrtanih ciljeva te ostalim redovnim aktivnostima. Naglasak je na kontinuiranoj potpori udrugama te se u ovom programu očekuje i proaktivnost udruge i njenih članova za sudjelovanje u istom.

Zaklada će udrugama koje budu odabrane za sudjelovanje u mentorskom programu potporu pružati u roku od 7 mjeseci u razdoblju od 01. listopada 2019. godine do 01. svibnja 2020. godine. Udruga kojoj Zaklada pruža uslugu mentoriranja ima obvezu u razdoblju trajanja podrške prijaviti barem jedan projekt na natječaje ostalih donatora.

Procijenjena vrijednost nefinancijske potpore iznosi 40.000,00 kuna, a ukupno za sudjelovanje u mentorskom programu bit će odabrane 3 udruge.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju udruge mogu preuzeti na web stranici www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu „Otvoreni natječaji“.

S toga, pozivamo sve udruge da iskoriste priliku da kroz ovaj jednostavan natječaj steknu iskustvo s ciljem što boljeg rasta i razvoja.