Druga večer Adria Summer Festivala

Nasljednici megapopularnih Dire Straitsa – The Dire Straits Experience i Imset oduševili su brojne obožavatelje koji su prisustvovali prvom danu Adria Summer Festivala.

Danas, na drugom danu festivala , zabava se nastavlja, a za dobru atmosferu i nezaboravnu noć pobrinut će se Sakramenski, Parni Valjak i Severina.

Večer započinje uz pjesme lagane i Parni Valjak.
Parni valjak je osnovan  1975. godine , razilaženjem Grupe 220. 1975.  Prvu postavu tvorili su Husein Hasanefendić “Hus” (solo gitara, akustične gitare i vokal), Aki Rahimovski (vokal, klavijature), Srećko Antonioli (bubnjevi, udaraljke i prateći vokal), Zlatko Miksić “Fuma” (bas-gitara) i Jurica Pađen (solo gitara, akustične gitare i vokal). Parni valjak je jedan od “pokretača” čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima.

Nakon Parnog Valjka na sceni nastupa jedina djevojka Adria Summer Festivala – Severina . 
Severina se vrlo rano počela baviti glazbom i nastupati po festivalima, a sa 15 godina upisala je Srednju glazbenu školu. Imala je nekoliko festivalskih uspješnica, a onda je Zrinko Tutić od nje odlučio napraviti zvijezdu. Severina je kroz taj period, a i sve do danas, mijenjala svoj izgled kao i svoju glazbu te način na koji medijski istupa. Od ‘Djevojke sa sela’ pa sve do pjesme ‘Uno momento’ i „Losha“ očekujte večeras u Medulinu.

Grupa Sakramenski osnovana je u Medulinu. Pjesme nastale kroz duži vremenski period pisane su medulinskim (istarskim) narječjem te završavaju današnji program Adria Summer Festivala.