Ljeto u Tin Tin Tin-u: Arena International 2019. i Festivalska Pulica

Drugu godinu za redom u DV-SI  Rin Tin Tin pri područnom vrtiću Giardini tijekom srpnja i kolovoza održavaju se glazbene radionice u sklopu Arena International, glazbene poslastice koja je ove godine stigla do svog 18. izdanja.

U jutarnjim satima, u vrtiću se svakodnevno održavaju radionice te djeca uvježbavaju zborsko pjevanje pod vodstvom maestre Oriette Šverko. Maleni će zbor biti uklopljen u zborske nastupe ostalih zborova koji će tijekom trajanja glazbenih radionica i koncerata Arena Internationala imati nastupe od 31. srpnja do 6. kolovoza. Lani su djeca, roditelji i odgojitelji bili posebno zadovoljni ponuđenim aktivnostima pa će zasigurno tako biti i ove godine.

Aktivnost je to koja obogaćuje ljetni rad te uključuje djecu u kulturna zbivanja Pulskoga ljeta, a pored toga djeca koja pohađaju vrtić Rin Tin Tin  u ovom periodu aktivni sudjeluju i na 66. Pulskom filmskom festivalu te svakodnevno odlaze na filmske projekcije dječjeg programa  PFFa – festivalske Pulice koji se odvija u Istarskom narodnom kazalištu. Vesela i sretna, djeca tijekom ljetnih mjeseci uživaju u kulturi i životu Pule i to punim plućima.