Dva sata terapije smijehom s Vlatkom Štamparom u Cave Romane

Poznati regionalni stand up komičar Vlatko Štampar sinoć je tijekom dvosatnog programa na Festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane nasmijao publiku do suza.

 

Njegove izvrsne, necenzurirane šale i pošalice praćene iznimno ekspresivnom neverbalnom komunikacijom pojačale su doživljaj publike koja je oduševljeno pratila svaku dosjetku. Upravo je, uz verbalnu, opuštena i originalna tjelesna interpretacija svojevrsni Štamparov trademark koju njeguje kroz sve nastupe. Poznato je da čovjekova podsvijest spontano zrcali i primarno prati neverbalnu komunikaciju što itekako utječe i na sveopći doživljaj nastupa te naravno tjelesnu razinu opuštenosti publike što je osnovni alat svakog pravog showmena, kao što je Štampar koji je izgradio zavidnu karijeru i zanat stand up komičara od kojeg živi.

 

Kreativno karikiranje međuljudskih odnosa, posebno muško-ženskih relacija, publika je posebno nagradila pažljivo prateći svaki njegov pokret na velebnoj pozornici u vinkuranskom kamenolomu. Specifičnost njegovih nastupa jest i činjenica da se u svom repertoaru ne dotiče političkih tema, a baza nastupa mu je karikiranje imaginarnih likova što osvježava stand up scenu u Hrvatskoj.

 

Jedinstven je doživljaj nastupati na gigantskoj pozornici Cave Romane, istovremeno zastrašujući i oslobađajući, što je meni kao komičaru poseban poticaj i inspiracija jer svaka šala dobije jednu posebnu kreativnu dimenziju. – istaknuo je Štampar.

 

Nakon dvosatne terapije smijehom s Vlatkom Štamparom publiku u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane na festivalskoj pozornici do kraja srpnja očekuju koncert Zorana Predina, Zoran pjeva Arsena (29.7.) te predstava Istarske priče u režiji Roberta Raponje (31.7.), a u kolovozu nastupaju Umberto Tozzi (8.8.), Abbazia (12.8.) i Josipa Lisac (17.8.). Ulaznice za koncerte potražite na eventim.hr, dok predstavu Istarske priče i koncert Abbazziae, Abba tribute banda, organizatori poklanjaju publici, a rezervirati svoje mjesto možete telefonski ili mailom. Više informacija na caveromane.com

 

Organizaciju Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane potpisuju Medulinska rivijera i RTL music uz podršku Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin. Pokrovitelji su Predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Istarske županije, a partneri su HEP, Podravka, Arena Hospitality Group, Bina Istra, Croatia osiguranje, Uniline, Medea vinarija, Suzuki Pula – Motor Teh. Auto i Hrvatski telekom.  Festival medijski prate Radio Medulin FM, RTL, Glas Istre, CMC TV, TV Nova Pula, TV Istra i Radio Koper.