Ove subote na Ližnjanskoj noći rasplesat će vas do zore neponovljivi Jole

On je jedan od najomiljenijih lica i showmana estrade, čiji nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a odlična atmosfera garantirano potraje do samog kraja koncerta. On je Joško Čagalj – Jole i ove vas subote, 03.08. zabavlja na Ližnjanskoj noći u uvali Kuje!

Jole je svoju iznimno uspješnu glazbenu karijeru započeo prije više od 20 godina albumom „Jednina i množina“ i otada niže gotovo pa same hitove. Nevjerojatni entuzijazam s kojim ovaj pjevač stupa na scenu te njegovu predanost svakoj izvedbi nemoguće je ne primijetiti, a publika oduševljeno odgovara pjevajući i plešući u ritmu brojnih uspješnica.

Teško je izdvojiti najpoznatije pjesme iz njegova bogatog repertoara, no „Nosi mi se bijela boja“, „Partijana“, „Jedna mala plava“, „Remek djelo“, „Kada žene tulumare“ i „Bailando solo“ dovoljne su kako biste si predočili dašak energije koja će zagrijati ližnjansku uvalu Kuje!

Večer otvaraju uvijek dobro raspoloženi Koktelsi u 22 sata, a u ponoć mikrofon preuzima Jole pa budite spremni za maksimalno uživanje i ples do jutra!

Uz podršku Općine Ližnjan-Lisignano i Visit Ližnjan, ulaznice za ovu glazbenu poslasticu dostupne su po samo 20,00 kn na dan koncerta.

Pripremite se za najbolju zabavu na jugu Istre i vidimo se u subotu u Ližnjanu!