U subotu u Medulinu “Picigin Open”, tradicionalni turnir u piciginu

Udruga za promicanje igre picigin “Pešekan” poziva sve ljubitelje picigina na tradicionalni turnir koji će se održati ove subote, 17.kolovoza  na plaži Bijeca u Medulinu.

Nakon uspješnog “Pešekan kup-a”, održanog u srpnju, vrijeme je za drugi turnir po redu ovog ljeta “Picigin Open”. Tako je na prošlom turniru snage odmjerilo 15 ekipa sa područja Istre i Primorja, što se očekuje i ove subote.

Prijave započinju u 13 sati dok natjecateljski dio kreće u 15 sati. Po završetku turnira slijedi proglašenje najboljih te after party uz Jakov Live Show!

Svaka ekipa može sudjelovati sa 4 do 6 igrača. Prijave su moguće online (detaljnije na Facebook stranici udruge) ili na dan turnira na lokaciji natjecanja. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kn, a za ženske ekipe ostaje besplatna.

Nagrade se dijele za zlatne, srebrne i brončane ekipe u muškoj i ženskoj kategoriji, najboljeg igrača i igračicu, najbolji potez turnira te najmlađu i najstariju ekipu.

Dođite u subotu u Medulin, bilo kao natjecatelj ili gledatelj i uživajte u omiljenoj ljetnoj igri i dobroj cjelodnevnoj zabavi!

Cijelu manifestaciju podupiru Općina Medulin, Turistička zajednica Općine Medulin, Havana Beach Bar, Ožujsko, Jamnica i mnogi drugi.