U Vinkuranu, 17. kolovoza, zbog koncerta josipe Lisac, posebna regulacija prometa

Tijekom koncerta Josipe Lisac koji se održava sutra, s početkom u 21 sat, u sklopu Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane uspostavit će se privremena regulacija prometa kako bi se izbjegle moguće poteškoće u prometu.  17.  kolovoza u vremenskom periodu od 19 sati do ponoći na području kamenoloma Cave Romane prometovat će se na sljedeći način:

  • na prometnici ŽC 5178 iz smjera Pješčane Uvale prema Cave Romane prometovat će se jednosmjerno
  • na prometnici LC 50175  iz smjera Cave Romane prema Vinkuranu bit će reguliran jednosmjerni promet

Mole se svi sugrađani za strpljenje i razumijevanje jer će uspostavljena privremena regulacija prometa olakšati prometni tijek!

Velika završnica ovogodišnjeg Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane, kulturnog podija Medulinske rivijere, održat će se 17. kolovoza koncertom Josipe Lisac, naše najveće glazbene dive, koji se održava u vinkuranskom kamenolomu s početkom u 21 sat.

Josipa Lisac, glazbena ikona, nepatvorenog umjetničkog izričaja čak je davnih šezdesetih godina prošlog stoljeća zaintrigirala je publiku svojim jedinstvenim artističkim identitetom, a njen album prvijenac Dnevnik jedne ljubavi postao je najbolji rock album hrvatske glazbene. Sve od svog prvog albuma do dana današnjeg za svoj rad je dobivala brojne nagrade i priznanja, a njene se transformacije i umjetničke ekspresije pomno prate.

Kada se proučava njezina karijera i svaki lansirani albumi može se primijetiti, uz vrhunsku profesionalnost, i jedinstvena nota uzvišenosti koja se očituje u svakom detalju, od biranja lirike, suradnika pa sve do vizualne pojavnosti. Istinski je malo hrabrih umjetnika koji će ostati vjerni svom stilu neovisno o komercijalnim trendovima, a upravo Josipa Lisac pripada toj glazbenoj eliti što publika itekako prepoznaje. Kazati da je Josipa Lisac vrhunska glazbenica nije dovoljno jer ona stvara umjetničke vrhunce i vizionarski ukazuje da u kreativnom smislu nema granica, a to čini s posebnim naglaskom na profinjenost.

Glazbom se počela baviti još u djetinjstvu pjevajući u Dječjem Zboru RTV Zagreb. Proučavala je raznovrsne glazbene smjerove, a u svojim prvim nastupima plijenila je pažnju izuzetnim vokalom i svojom osebujnom pojavnošću. Uz to što je priznata glazbenica poznata je i po suradnji sa svjetskim velikanima jazz produkcije, te po filmskim ulogama, u filmu “Wallenberg: A Hero’s Story” i serijalu “Dvanaestorica žigosanih”.

Ulaznice za jedinstven koncert Josipe Lisac koja će nastupiti na najljepšoj prirodnoj pozornici u Hrvatskoj, dostojnoj naše najveće glazbene dive, potražite na eventim.hr ili prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Organizatori Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane: Medulinska rivijera i RTL music

Suorganizatori: Općina Medulin i Turisička zajednica Općine Medulin

Pokrovitelji: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istarske županije

Partneri: HEP, Podravka, Arena Hospitality Group, Bina Istra, Croatia osiguranje, Uniline, Medea vinarija, Suzuki Pula – Motor Teh. Auto, Janaf i Hrvatski telekom

Medijski partneri: Radio Medulin FM, RTL, Glas Istre, CMC TV, TV Nova Pula, TV Istra i Radio Koper.