Cantus PoPuli ponovo osvaja srca publike i zlata!

U subotu  je, sad već poznati pulski zbor Cantus PoPuli, pod vodstvom Istrianom nagrađene pulske pedagoginje i maestre Tatjane Merkl, ponovo osvojio srca publike i visoko zlato na 38. međunarodnom natjecanju zborova Chorus Inside Croatia u Rovinju.
Cantus PoPuli uskoro slavi svoj 5. rođendan, a u ovih pet godina prikupio je brojna zlata i srebra na međunarodnim natjecanjima. Mladi, energičan zbor, uvijek plijeni pažnju publike i prolaznika svojim jedinstvenim izričajem, pozitivnom vibrom i zanimljivim, zahtjevnim aranžmanima genijalne Tatjane Merkl.
Na ovom natjecanju predstavili su se u E kategoriji (mješoviti zborovi), a izveli su hitove Fever, Game of Thrones i Otherside (RHCP) te donijeli kući pehar i zlatnu diplomu.
Cantus PoPuli zahvaljuje Gradu Puli i Općini Medulin na potporama, ali najviše brojnim obožavateljima od čijih čestitki gore društvene mreže te kažu da su spremni za nove izazove i pobjede, jedna ih čeka već krajem ovog mjeseca.
Ukoliko želite biti dio ovog uspješnog i veselog društva svakako im se javite putem društvenih mreža ili dođite osobno u Mutilsku 47 utorkom i petkom od 20 do 22h jer primaju nove članove i članice. Dovoljno je da volite glazbu i želite pjevati, sve ostalo ćete brzo naučiti pod stručnim vodstvom maestre Tatjane Merkl