DAN SPORTA DC ROJC

Dana 14.rujna s početkom u 10 sati održati će se Dan sporta DC Rojc. Dan sporta je zajednička manifestacija sportskih udruga koje djeluju u Rojcu, a koje imaju za cilj: prezentirati rad sportskih udruga, povezati ih međusobno i približiti građanima Pule bogatstvo i šarolikost sportskih udruga koje djeluju u Rojcu. Sportske organizacije čine veliki dio ponude Rojca za građane Pule, što je potvrdilo i nedavno ispitivanje javnog mijenja o DC Rojc. Ovom manifestacijom želimo građanima i rojčanima još više približiti rad sportskih udruga te ih dodatno povezati.

Dio programa odvijati će se na nogometnog igralištu ispred DC Rojc gdje će svoje umijeće i sposobnosti prezentirati: Breakdance studio ABOriginal, Odred izviđača pomoraca „Uljanik“, Klub sportsko-ritmičke gimnastike „Gazela“, Društvo sportske rekreacije UPAS, Udruga za sport i rekreaciju Pčelica, Kung Fu Club Tao. Na Skate parku možete pogledati skate&bmx trikove. Udruga Capoeira će imati info pult na kojem će te moći dobiti sve informacije o ovome sportu i o upisima. Otvorena vrata svojih udruga na kojima će se moći dobiti informacije o udruzi i upisima imati će: Stolno-teniski klub Arena-Ferro – 1. kat, Klub navijača Hajduka „Torcida“ Pula – 1. kat, Klub navijača „Demoni“ Pula – 1. kat, Boksački klub Šampion – 1. kat , Plesni klub Infinity – 2. kat, Klub športskih aktivnosti i studio aerobika Hip-Hop – 2. kat, Biljarski klub Pula – 4. kat, Udruga za sport i rekreaciju Pčelica – 4. kat, Sportsko-penjački klub Onsight – 5. kat. U 19 sati u Udruzi za uravnoteženje uma, govora i tijela Zanshin na 2. katu održat će se sat ashtanga yoge koji će vodit Martina Malić.

Također je predviđena utakmica između Udruga koje predstavljaju manjine, na igralištu ispred Rojca.

Ovim putem pozivamo sve građane da nam se pridruže i osjete sportsko bogatstvo Rojca, dobiju korisne informacije o upisima i nauče nešto novo.

 

Manifestaciju organizira Savez udruga Rojca, a podržava je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.