Najava Max City: Istražite bogat i zabavan program ove subote!

Želite li počastiti svojeg školarca ili se zabaviti u najvećem trgovačkom centru u Istri, dođite u Max City ovu subotu, 14. rujna. Max City vas daruje s čak dva događaja koja počinju prije podne.

 

S početkom u 11 sati pogedajte prekrasnu dječju predstavu Pale sam na svijetu/Pale solo al mondo. „Tko od nas nije barem jednom sanjao kako je biti sam na svijetu? Ili bolje rečeno: tko od nas nije sanjao kako mu je na raspolaganju cijeli materijalni svijet, i kako nema niti jednog drugog ljudskog bića s kojim bi ga morali dijeliti, nema “drugog” koji bi rekao ono što moramo učiniti, nema pravila koja treba poštovati osim ako smo ih sami postavili,“ to je nekoliko uvodnih riječi o predstavi autora Teodora Tijanija u izvedbi Teatra Naranča. No, kako i ta sreća jest sreća samo ako je podijelimo s drugima, tako će i glavni junak Pale shvatiti da se ne može bez onog “drugog”.

Predstava traje 30 minuta, zato dođite na vrijeme i zauzmite svoje mjesto jer počinjemo točno u 11 sati.

 

Netom nakon predstave, očekuje vas još jedna programska poslastica za najmlađe ili one koji se tako osjećaju. U 12 sati Tijara model management provodi besplatan probni sat tečaja manekenstva za male i velike na etaži 0 (nula).

„Želiš zaviriti u svijet mode? Dođite u subotu u 12 sati na probni sat tečaja manekenstva. Upoznaj modele, fotografe, modne agente, nauči nešto novo i prije svega super se zabavi!,” uputila je poziv svima koji maštaju o hodanju na manekenskoj pisti Marijana Dabo Percan, direktorica Tijara model management.

Znači, ovu subotu svi u Max City od 11 do 13 sati program za djecu i mladež. Zabava i nova iskustva zagarantirana!