Besplatna edukacija od 20. do 22.rujna u Fažani na temu kako od ideje do sredstava u 3 dana

Od ideje do sredstava u 3 dana trodnevna je edukacija koja će se održati od 20. do 22. rujna 2019. u Fažani.

Pokretanje programa Akcelerator u Hrvatskoj osigurala je udruga Informo uz podršku Istarske županije, općine Fažane, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, udruge Istarsko-Ekomuzej iz Vodnjana i Europske komisije te međunarodne partnere European Projects Association iz Bruxellesa i European Academy for Education and Social Research iz Dublina.

Edukacija je besplatna za sve sudionike i namijenjena je svim zainteresiranima, posebice mladima, poduzetnicima (početnicima i iskusnim poduzetnicima) i nezaposlenima.

Polaznici će kroz trodnevne radionice uz stručnu pomoć napisati sadržajan i smislen EU projekt/poslovni plan, primijeniti trikove i metode vrhunskih eksperata u pisanju uspješnog projekta/poslovnog plana, naučiti kako impresionirati evaluatore i financijske institucije kvalitetom izrađenog rada, upoznati način i kriterije evaluacije projekata i poslovnih planova, upoznati se s osnovnim načelima izrade proračuna, a uz znanja koja će steći na radionici, moći će se opustiti u šetnji uz more i uživati u EKO obrocima. Za troje najaktivnijih polaznika omogućeno je i dodatno individualno savjetovanje sa stručnjakom za konkretna pitanja i usmjeravanje polaznika.

Dodatna posebnost je što će se dodijeliti kuponi polaznicima za povoljnije pohađanje Masterclass predavanja European Academy for Education and Social Research u Bruxellesu, Fažani ili online. Također, za najbolje poslovne planove poduzetnika početnika, osigurano je 48.000 kuna bespovratnih sredstava po poduzetniku kako bi mogli provesti do 6 mjeseci kod iskusnog poduzetnika u bilo kojoj zemlji na europskom području i usavršiti svoj poslovni plan.

Molila bih Vas ako mi možete proslijediti i direktan kontakt mail i telefon osobe s kojom mogu komunicirati o budućim aktivnostima.

Link na Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/1137795013096603/