Dobrom idejom do bespovratnog novca u tri dana!

Akcelerator europskih projekataOd ideje do sredstava u 3 dana!“ trodnevna je edukacija koja će se održati od 20. do 22. rujna 2019. u Fažani.

Stvarno je moguće, korak po korak, od ideje doći do gotovog projekta ili poslovnog plana (pa i do novca za daljnje poslovanje) u samo 3 dana i to besplatno!

Besplatno održavanje tog intenzivnog programa u Hrvatskoj osigurala je udruga Informo, Istarska županija kroz financiranje projekta „Od ideje do sredstava u 3 dana!“, općina Fažana kroz pokretanje Međunarodnog centra za razvoj te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kroz projekt „Didaktička farma: lokalna održivost u ruralnom kontekstu“. Europska komisija je dodijelila sredstva za razmjenu poduzetnika početnika kroz projekt Young Entrepreneurs in Motion (Mladi poduzetnici u pokretu). Edukacije se organiziraju u suradnji s European Projects Association iz Bruxellesa i European Academy for Education and Social Research iz Dublina.

 

Informo je nevladina i neprofitna udruga koja djeluje s ciljem teritorijalnog, profesionalnog, poslovnog i osobnog razvoja kroz educiranje i informiranje građana.

 

Akcelerator europskih projekata je intenzivni program radionica interaktivnog tipa koja omogućuje svim polaznicima, bili oni početnici ili iskusni, da steknu nova znanja i ostvare praktične rezultate uz metodologiju učenja kroz rad.

Svim sudionicima dodijelit će se kuponi za povoljnije pohađanje Masterclass predavanja European Academy for Education and Social Research u Bruxellesu, novootvorenom Međunarodnom centru za razvoj u Fažani ili online.

 

Za troje najboljih i najaktivnijih polaznika radionice, osigurano je dvosatno savjetovanje sa stručnjakom koji će specijalizirano raditi na pitanjima polaznika i davati konkretne savjete za razvoj i realizaciju poslovnog plana ili projekte ideje!

Za najbolje poslovne planove poduzetnika početnika, osigurano je do 48.000 kuna bespovratnih sredstva po podruetniku za pokrivanje troškova tijekom 6 mjeseci plaćenog usavršavanja i rada na poslovnom planu kod iskusnog poduzetnika u bilo kojoj zemlji na europskom području!

Za iskusne poduzetnike otvara se mogućnost da prime mlade poduzetnike iz drugih zemalja, koji mogu uz njih besplatno raditi i 6 mjeseci, kako bi kroz rad usavršavali svoje znanje i vlastiti poslovni plan. Za svakog poduzetnika početnika koji dolazi u Hrvatsku osigurano je više od 5.000 kuna mjesečne naknade.

 

Također, svi polaznici dobijavu i Potvrdu o sudjelovanju na radionici!

 

Radionice su besplatne i namijenjene su svima koji žele usavršiti svoj poslovni plan, EU projekt ili svoju poslovnu/projektnu ideju razviti do uspješne reaizacije.

 

Prijave na trodnevnu edukaciju primamo do 18. rujna u 12 sati. Broj mjesta je ograničen stoga požurite s prijavom! Dataljniji program možete pogledati na Facebook stranici: https://www.facebook.com/events/1137795013096603/

Prijavni obrazac moguće je popuniti ovdje: https://europeanacademy.kartra.com/page/QSi48