Max City- Program tijekom rujna

Max City nastavlja s aktivnostima i događajima u najvećem istarskom trgovačkom centru. Za rujan smo pripremili nove događaje te vam donosimo informacije o onima koji su na uskoro na rasporedu.

 

Tako ćemo u rujnu prigodno obilježiti Svjetski dan srca. Točnije 29. rujna obilježava se Svjetski dan srca te će Max City, u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo iz Pule i pulskom Medicinskom školom, to napraviti na prigodan način.

U sklopu nadevenog obilježavanja, održat će se prezentacija edukativnih materijala na navedenu temu te će se građani moći informirati o ispravnim primjerima „zdravih obroka“. Bit će moguće dobiti recepte za zdrava jela, kvalitetne obroke te informacije o dijetoterapiji važnoj za zdravlje krvožilnog sustava.

Kontrola krvog tlaka dio je prevencije i brige o krvožilnom sustavu. Tako će u nedjelju, 29. rujna od 11 do 13 sati na etaži 0 učenici Medicinske škole mjeriti  zainteresiranim građanima krvni tlak.

 

Ovom prigodom najavljujemo da će se promijeniti radno vrijeme trgovačkog centra te će od 1. listopada vrata Max City centra biti otvorena sve do 21 sat.

 

Od utorka, 1. listopada, ukida se naplata parkiranja za boravak više od 3 sata u centru. Tako će od 1. listopada parkiranje na parkiralištima trgovačkog centra Max City bit besplatno za sve posjetitelje.