3. Stoja Cup Međunarodni košarkaški turnir za Kadete

U subotu 28.rujna Pula, u dvorani Osnovne škole Stoja održati će se međunarodni košarkaški turnir za kadete rođene 2003. i mlađe.

 

To je tek prvi turnir od tri u nizu koji će se još održati u narednim vikendima, a koji će okupljati  predkadete i dječake. Tijekom jeseni održati će se i Hobby turnir za najmlađe mini basketaše kojim će se zatvoriti krug ovogodišnjeg 3. Stoja Cup-a.

 

KK Stoja nastavlja sa praksom organizacije turnira za mlađe dobne skupine i sa strategijom razvoja mladih košarkaša na području Pule i Istre.

 

Na ovogodišnjem turniru predkadeta uz domaćina ekipu KK Stoja sudjelovati će još KK FSV(Rijeka) i Pallacanestro Trieste. Jake gostujuće ekipe su pravi test za košarkaše trenera Ferlatia pošto su obje ekipe sastavljene od ponajboljih košarkaša riječkog i tršćanskog područja te samim time napadaju sudjelovanje u državnim jedinstvenim ligama.

KK Stoja poziva sve ljubitelje košarke i sporta općenito, da posjete dvoranu na Stoji gdje će moći uživati u kvalitetnim kadetskim utakmicama.

 

TERMINI I RASPORED:

 

 

  • 10:00 sati – KK STOJA – PALLACANESTRO TRIESTE
  • 12:00 sati – PALLACANESTRO TRIESTE– KK FSV
  • 14:00 sati – STOJA : FSV