Stolnoteniski klub Pula najava za vikend

U subotu 28.rujna počinje HEP SUPERLIGA muški I žene.STK PULA dočekuje kod kuće u 1. Kolu STK POŽEGU, novog  superligaša…Susuret se igra u  subotu u 16.00 sati u Domu Sportova u Puli. Kompletni smo u sastavu Runjić Frane, Maraković, Krstevski, Vekić, Franjul,Milohanović.

Istog dana(subota, 28.09.) ŽSTK PULA gostuje u 1.kolu u Varaždinu, kod STK Varaždin. Utakmica počinje u 16.00 sati.Za Puljanke će nastupiti Ana Tofant, Josipa Zajec I  nova igračica za ovu sezonu Hana Arapović, 15 godišnjakinja, 4. Kadetkinja Europe i 11. Kadetkinja svijeta.

U nedjelju će se unaprijed odigrati, na naš zahtjev, utakmica 2.kola HEP Superlige žene ŽSTK PULA – HASTK MLADOST Zagreb. Susret počinje u 11.00 sati u Domu Sportova u Puli. Susret se igra unaprijed zbog nastupa Hane Arapović na Europe TOP 10 sljedećeg vikenda u Nizozemskoj.

U nedjelju se u Poreču igra Ekipno prvenstvo Istarske županije za sve kategorije sa početkom u 10 sati. Nastupamo u 8 kategorija sa 8 ekipa(NMK,MK,KAD,JUN u muškoj I ženskoj konkurenciji)

Na turniru će nastupiti sljedeći igrači I igračice: Vale Deni i Michelle, Zidarić Petar i Dino, Zohil Matija i Borna, Mrkić Andrej, Putigna Stefano i Larisa, Orbanić Mauro I Andrea, Basanić Ema, Hana Duračak, Marta Grbac, Vujčić Marina, Popec Dora, Miličević Nikolina, Buić Mia, Dorić Aileen.

U privitku dostavljamo i najavne plakate za 1. kolo