Prikupljanje zelenog otpada u mjesnim odborima Monte Zaro, Vidikovac i Nova Veruda

Zbog povećane potrebe za zbrinjavanjem zelenog otpada, koja je osim u proljeće, prisutna i u ovom jesenskom periodu, provest će se dodatna aktivnost u programu odvoza i zbrinjavanja zelenog otpada na području Pule.

 

Ovim putem obavještavamo sve naše korisnike-fizičke osobe da ćemo u razdoblju od 13.10.2019. do 17.11.2019. godine vršiti odvoz zelenog otpada u Gradu Puli po pojedinim mjesnim odborima prema rasporedu.

 

Molimo naše korisnike na području mjesnog odbora Monte Zaro, Vidikovac i Nova Veruda koji imaju potrebu za odlaganjem zelenog otpada, da pronađu najbližu lokaciju i dan odvoza u priloženom rasporedu odvoza te donesu svoj zeleni otpad u vremenu od 11 do 15,00 h. Na lokaciji će biti djelatnik Pula Herculanea koji će voditi evidenciju i kontrolu zelenog otpada koji se želi odložiti.

 

Molimo građane da sa sobom donesu osobnu iskaznicu ili zadnji isječak računa Pula-Herculanea-e zbog evidencije. Prilikom odlaganja zelenog otpada molimo da poštujete navedene termine za odlaganje budući je odlaganje izvan predviđenog vremena odlaganja kažnjivo. Dozvoljena količina odlaganja zelenog otpada je 2 m3. Nakon završetka predviđenog  vremena zeleni otpad će biti odvezen od strane Pula Herculanea-e. Molimo korisnike da poštuju raspored prikupljanja otpada kako bi njihov zeleni otpad bio pravilno zbrinut.

Otpad koji ne spada u zeleni otpad poput šute, građevinskog otpada, miješanog komunalnog otpada, krupni otpad i drugo neće biti preuzet.

 

U nastavku navodimo tjedni raspored po mjesnim odborima Monte Zaro, Vidikovac i Nova Veruda. Sljedeći tjedan objaviti ćemo novi tjedni raspored za ostale mjesne odbore.