Razvijamo.hr: Nova inovativna aplikacija omogućava još brži pregled brojnih projekata Grada Pule

Grad Pula nastavlja s uvođenjem inovativnih aplikacija kojima građanima olakšava predstavljanje proračunskih pojedinosti i brojnih gradskih projekata, pri čemu sam Grad postaje transparentniji i otvoreniji za obostranu komunikaciju.

Najnovija aplikacija pod nazivom Razvijamo nalazi se na web stranici https://pula.razvijamo.hr/, a građanima omogućava da na brz i vizualno atraktivan način dođu do svih korisnih podataka vezanih uz realizirane projekte Grada Pule ili onih koji su u tijeku.

Povodom uvođenja nove aplikacije, gradonačelnik Pule Boris Miletić kazao je kako je namjera Grada ostati na vodećem mjestu u sektoru digitalizacije na razini države te dodatno modernizirati dosadašnji sustav komunikacije s građanima. “Grad Pula otvoren je grad koji se već godinama okreće digitalizaciji s ciljem još kvalitetnijeg i transparentnijeg upravljanja gradom. Modernim aplikacijama usmjerenim prema dodatnom uključivanju građana u proces odlučivanja, olakšava se njihov svakodnevni život, ali i poslovanje. Aplikacija Razvijamo predstavlja još jedan korak u pravom smjeru” – poručio je gradonačelnik Boris Miletić.

Platformu za aplikaciju Razvijamo kreirala je tvrtka Coin d.o.o. koja se specijalizirala za ovakve i slične vrste informatičkih usluga.