5. Festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“

 5. Festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“ u organizaciji Grada Vodnjana-Dignano i Pučkog otvorenog učilišta – Universita’ popolare aperta „Vodnjan-Dignano“, ove godine slavi svoj 5.-ti rođendan!

            PRIJAVE su otvorene za sve učenike/ce bilo koje osnovne i srednje škole (svi razredi) na području Istarske županije, ali i šire, a šalju se putem e-maila na  321pjevaj.canta@gmail.com do 31. listopada 2019. godine.

Za svako prijavljeno dijete nužno je dobiti pisanu suglasnost za sudjelovanje od strane roditelja. Prijavni obrazac i suglasnost kao i upute i kriterije za sudjelovanje na festivalu potrebno je preuzeti sa web stranica Grada www.vodnjan.hr  (rubrika manifestacije), a sve novitete vezane uz sam festival možete pratiti putem facebooka https://www.facebook.com/events/484567558761754/ (3,2,1 Pjevaj ! 5. Festival mladih pjevačkih talenata).

AUDICIJA će se održati u Domu mladih Vodnjan na adresi Istarska 1 dana 23.11.2019. (subota) s početkom u 10:00 sati za sve osnovnoškolce te u 12:00 sati za srednjoškolce. Stručni žiri ocjenjivati će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma.

Na audiciju je potrebno donijeti suglasnost vlastoručno potpisanu od strane roditelja te matricu pjesme na USB-u. Molimo sve prijavljene da se potrude pronaći kvalitetnu matricu kako ista ne bi narušila kvalitetu njihove izvedbe.

Na istoj lokaciji 13.12.2019. godine (petak) u 19:00 sati održati će se finalna večer u kojoj je predviđena dodjela atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima te prigodan zabavni program uz zvjezdicu MIU NEGOVETIĆ!

Za realizaciju festivala formiran je Koordinacijski odbor, a stručne i administrativne poslove vezane za provedbu samog festivala vršiti će Upravni odjel za društvene djelatnosti i opću upravu Grada Vodnjana-Dignano (kontakt Nika Čadro, tel.: 052/535-969, 321pjevaj.canta@gmail.com ).