Izgradnjom javne rasvjete doprinosi se boljim uvjetima življenja

Po u prethodnom razdoblju izvedenim radovima na uređenju nogostupa na dijelu Medulinske ceste, od raskrižja s Ulicom Jasne Crnobori do Ulice Valdebečki put, u sklopu Programa građenja na predmetnu lokaciju postavit će se i javna rasvjeta. S radovima postave 13 stupova javne rasvjete planira se, u ovisnosti o vremenskim uvjetima, započeti sutra, 6. studenog s rokom izvođenja od 40 dana. Radove će izvoditi društvo Vintijan d.o.o. a vrijednost investicije iznosi 493 tisuće kuna.Također napomenimo da je u tijeku postavljenje javne rasvjete u dijelu Sponzine ulice na lokaciji gdje je prošle godine položena sanitarna odvodnja i u sklopu kojih je radova Grad Pula izvršio pripremu za postavu javne rasvjete, dok će u narednim danima započeti i radovi izgradnje javne rasvjete u Raškoj ulici i dijelu Ulice Kaštanjer.

Za navedene i ostale investicije u izgradnju javne rasvjete koje su se tijekom godine izvele i predstoje se izvesti Grad Pula uložit će više od 2 milijuna kuna, a što će značajno doprinijeti boljim uvjetima življenja.

Za vrijeme izvođenja radova, ovisno o lokacijama, na snazi će biti odgovarajuća privremena regulacija prometa te se mole građani za strpljenje i razumijevanje te poštivanje iste.