Najavljeno 31. izdanje turnira Moja Ulica, moja ekipa

Na današnjoj konferenciji za novinare koja je održana u prostorima pulske Komunalne palače najavljeno je 31. izdanje jednog od najpoznatijih i najmasovnijih malonogometnih turnira u Hrvatskoj – Moja Ulica, moja ekipa.

„Grad Pula već godinama ponosni je pokrovitelj ove vrijedne sportske manifestacije koja okuplja zbilja impresivan broj kako samih sudionika, tako i gledatelja. Riječ je o turniru koji od samih početaka promovira sport i potiče zdrav život što je veoma važno, posebno kod mlađih naraštaja. Osim tog sportskog i natjecateljskog dijela, ono što je također posebnost ovog turnira je i njegova humanitarna nota obzirom će se i ove godine donirati najpotrebitiji“, istaknuo je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

4. godinu za redom organizator turnira je Udruga Futsal Pula čiji je predsjednik Valter Cetina, zahvalivši Gradu na pokroviteljstvu, kazao kako turnir počinje 6. prosinca u Domu sportova Mate Parlov, a prijave se prikupljaju od 15. do 30. studenog. „Ove godine ponovno okupljamo četiri generacije igrača. Naime uz seniorski dio i „Mini ulicu“ za djecu do 11 godina, imamo i  turnir za djecu do 15 godina te turnir veterana. Lani je igralo preko 2.500 igrača od čega je 700 djece i ponovno očekujemo velik interes“, kazao je Cetina.

Tajnik Udruge Goran Mihovilović dodao je kako je prošlogodišnje izdanje turnira privuklo preko 20 tisuća posjetitelja i naveo kako će ove godine iznos od 30.000,00 prikupljenih kuna biti dodijeljeno udruzi „Naš san, njihov osmijeh“.

Svi zainteresirani svoje ekipe za 31. izdanje turnira Moja ulica, moja ekipa mogu prijaviti putem broja telefona 098/130-5244 ili e-maila futsal.pula@gmail.com, a izvlačenje parova održat će se 30. studenog.