Rođendanski veseli vikend za prvi godinu trgovačkog centra Max City.

Proslava rođendana trgovačkog centra Max City održana je uz šareni program za sve generacije

Bio je ovo veseli, raspjevani i plesni vikend u Max Cityju, upravo onakav kakav treba biti za proslavu prvog rođendana najvećeg trgovačkog centra u Istri.

Veseli program i brojne rođendanske pogodnosti privukli su tijekom tri dana oko 56.000 posjetitelja u Max City.

Lijepe želje i čestitke stizale su sa svih strana, a posjetitelji su se potrudili napisati i rođendanske čestitke. Dobrim željama uvijek su vrata otvorena, a posjetitelji su ih neumorno pisali; hvala im na velikom odazivu te na trudu i kreativnosti koje su uložili u pisanje čestitki. Odabrane čestitke bit će i nagrađene za kreativnost te poseban, upečatljiv stil.

Najveći broj posjetitelja okupilo je rezanje prve rođendanske torte kojemu su nazočili Stevan Muidža, direktor Max City d.o.o. i gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić. Uz voditelja Šajetu bilo je ovo baš veselo subotnje popodne, a rođendanska je torta nestala u nekoliko minuta i tako zasladila brojne posjetitelje koji su se tu zatekli tijekom proslave.

U zabavnom  rođendanskom programu sudjelovali su glazbenici Tops of the Pops, mladi iz plesnog studija Cool Step, pulske mažoretkinje i voditelj programa Šajeta, a u subotu je centar posjetila i beuty influencerica Maša Zibar. DJ-i Groovoteke animirali su posjetitelje vedrim ritmovima odmah prilikom ulaska i izlaska iz centra.

Uskoro stiže prosinac, mjesec darivanja i veselja. Ne propustite nove programe koje će se održati u Max Cityju, a što će se sve održavati, potražite na društvenim mrežama i službenim web stranicama trgovačkog centra.

Hvala još jednom na dobrim željama a svim posjetiteljima na dolasku na rođendansku proslavu.