„Ča moru ruke“, izložba rukotvorina od nedjelje 17. studenog u Medulinu

Udruga Sakramenski, u suradnji s udrugama Mutila i Format, uz financijsku potporu i pokroviteljstvo Općine Medulin, organizira izložbu rukotvorina „Ča moru ruke“.

Na izložbi koja će svečano biti otvorena ove nedjelje, 17. studenog 2019. godine, u 18 sati, u prostoru Lože na medulinskoj placi, biti će predstavljeni radovi vrijednih ruku mještanki i mještana s područja općine Medulin, ali i sa šireg područja Istre.

Uz zahvalu svima koji su za ovu priliku posudili ručno izrađene radove iz svojih kolekcija, uporabne i dekorativne predmete koje su sami izradili ili su pak djelo njihovih nona i nonića, ovim putem organizatori pozivaju mještane i posjetitelje svih generacija da posjete izložbu i pogledaju ča sve moru ruke.

Posebnu zahvalu organizatori upućuju članicama Sindikata umirovljenika Općine Medulin koje će za samo otvorenje izložbe pripremiti slatka, domaća iznenađenja te time posebno obogatiti događaj.

Izložba „Ča moru ruke“ ostaje otvorena do petka 22. studenog 2019. godine, te će se moći razgledati svakim danom od 18 do 20 sati. Posjet će biti moguć u jutarnjem terminu, isključivo uz najavu telefonom, Ines Savić, 385 677.