Bogat program tijekom vikenda u Max Cityju

I ovaj vikend dočekat će vas pregršt novih programa u najvećem istarskom trgovačkom centru Max City.

 

U petak, 13. prosinca od 17 do 18 sati predstaviti će se učenici Gimnazije Pula koji nastupaju sa zborom Gymnasium u pratnji školskog benda te plesne grupe Gimnastas. Uz ples i glazbu bit će to prekrasna uvertira u novi blagdanski vikend.

 

Istoga dana, u nastavku programa – od 18.00h do 20.00h vaši najmlađi, a možda i vi, možete sudjelovati na radionici „Moja pšenica“. Povodom blagdana Sv. Lucije u teglice će se posijati prigodna božićna pšenica na razne načine i izraditi  blagdanski ukrasi. Da li će vaša pšenica rasti kao mini travnjak ili čovječuljku na glavi, neka to odluči vaša krativnost i mašta.

 

U nedjelju, 15. prosinca ne propustite sa svojim mališanima posjetiti Poštanski ured Djeda Mraza. U prigodnom veselom programu, u nedjelju od 16 do 18 sati, djeca će se moći educirati sa „starim“ načinom čestitanja blagdana obitelji i prijateljima. Ovaj poseban edukativni program potiče dječju maštu i kreativnost. Bit će tu i vrijednih vilenjaka uz čiju pomoć  će djeca moći izraditi čestitke, pisati adrese te lijepiti poštanske markice. Ured posjeduje svoj pečat, a sve ispravno adresirane čestitke uputit će se poštom na navedene adrese. U sklopu edukativno-zabavnog programa Poštanski ured Djeda Mraza, djeca će moći također napisati svoja pisma Djedici te ostaviti svoju adresu, a Djedica će im na pisma i odgovoriti.

 

Više o programima tijekom prosinca potražite na službenim mrežnim stranicama najvećeg istarskog trgovačkog centra: www.maxcity.hr.