Ove subote bogat program Adventa na medulinskoj placi uz Night Express band!

U organizaciji Općine Medulin te mjesnih odbora Medulin I i Medulin II, ove će se subote, 14. prosinca 2019., održati sadržajima bogata, treća manifestacija „Advent na medulinskoj placi“.

 

Placa će biti zatvorena za promet pa će posjetitelji moći nesmetano uživati u pripremljenom programu koji započinje u 17 sati u Loži gdje će se održati igraonica – gradnja kockicama (LEGO®), bojaonica, crtaonica Zemlje zabave, a od 18 sati, u prostoru 3mc-a, najmlađe će posjetitelje zabaviti Klaun Marek. U nastavku večeri, s početkom u 19 sati, u istom će se prostoru održati otvorenje izložbe fotografija polaznika tečaja udruge Format.

 

Paljenjem 3. adventske svijeće u 18 sati započinje program „Adventa na medulinskoj placi“. Uslijediti će glazbeni nastup članova udruge Sakramenski, zbora Lanterna te koncert Night Express banda. Članovi medulinskih mjesnih odbora, kao i u prethodne dvije subote, pobrinuti će se za hranu i piće koje će uz donacije nuditi na svojim štandovima. A sredstva prikupljena kroz sve četiri subote „Adventa na medulinskoj placi“ biti će donirana Dječjem domu Ruža Petrović u Puli.

 

Organizatori pozivaju sve zainteresirane mještane i posjetitelje na zajedničko druženje i uživanje u svim navedenim, veselim i svečanim sadržajima, kojima je medulinska placa zaživjela ovoga Adventa.