Bogat program tijekom vikenda u Max Cityju Max petak i predbožićni programi u Max Cityju samo što nisu stigli!

Već od četvrtka, 19. prosinca u trgovačkom centru Max City očekuju vas iznenađenja i prigodni blagdanski programi.

Naime, od četvrtka 19. prosinca pa sve do utorka, 24. prosinca u suradnji s Udrugom Razvoj u Maxu-u se održava Božićni Hand Made Sajmić. Radno vrijeme Hand Made Sajmića je kao i radno vrijeme Max City-a: od 9 do 21 sati svakoga dana, osim u petak 20. prosinca kada je radno vrijeme produljeno do 22 sati te na Badnjak 24. prosinca kada je radno vrijeme skraćeno – do 17 sati. Sajmić će vas dočekati s prigodnim ručno izrađenim poklonima, nakitom i sličnim prigodnim predmetima. Oni mogu biti upravo taj neki darak koji tražite za vaše najmilije. U sklopu Sajmića svakodnevno će se održati niz  kreativnih radionica poput izrade medenjaka, glaziranih jabuka, nakita, dekorativnih predmeta. Radionice su besplatne i otvorene za sve.

Petak 20. prosinca treći je petak u mjesecu odnosno Max petak. Toga dana u Maxu su osigurali popuste, akcije, prigodne prodaje a radno vrijeme centra produljeno je do 22 sata. Na službenim mrežnim stranicama https://maxcity.hr/discount/max-petak-20-prosinca/  potražite koji će vas sve brendovi razveseliti popustima te iskoristite Max petak za najbolji   šoping u Istri.

Osim povoljnog  šopinga u petak su u Max-u pripremili dodatne sadržaje za djecu: od 18 do 20 sati održava se interaktivna radionica U kuhinji Bake Mraz. Djeca će moći uživati u predstavi „Gdje su nestali kolačići Bake Mraz“ ali i u izradi i pečenju pravih blagdanskih kolačića, uz asistenciju kostimiranih animatorica. Bit će tu i maskota Medenjak za nezaboravne fotografije.

 

U subotu 21. prosinca od 10 do 12 sati na rasporedu je ukrašavanje medenjaka uz Baku Mraz, od 16 do 18 sati izrada unikatnog nakita a do 18 do 20 sati izrada ukrasa od keramike.

 

U nedjelju 22. prosinca centralni događaj je dolazak Djeda Mraza – očekujemo ga u 16 sati. Uz Pozdrave sa Sjevernog pola i zabavu na eskimski način, bit će to jedinstvena interaktivna zabava za djecu svih uzrasta. U programu će biti raznih igrica kao natjecanje u gradnji iglua od kocki šećera, utrka pingvinskim hodom, utrka eskimskim saonicama, potraga za snježnim grudama kao i kviz znanja Što znamo o Eskimima?. Osim igrica, bit će tu i prigodnih kreativnih radionica.

 

Više o programima tijekom prosinca potražite na službenim mrežnim stranicama najvećeg istarskog trgovačkog centra: www.maxcity.hr.