Doček Nove u podne kod Malina u Medulinu uz Sašu Lozara

Posljednji i najveći događaj u sklopu bogatog programa Prosinca u Općini Medulin, Doček je u podne kod malina na vitar u Medulinu, koji će se održati u utorak 31.prosinca od 10 do 15 sati.

Uz ovogodišnji bogat program zabava je zagarantirana za sve generacije, od naših najmlađih do onih malo većih i najstarijih. Program započinje novogodišnjom atletskom utrkom za djecu, muškarce i žene, a slijede nastupi Plesnog studija Pirueta iz Medulina, zatim organiziran Program dočeka Nove godine za najmlađe, radionice i animacija Zemlje Zabave te zabavno-glazbeni program uz DJ Nikolu z Kukurini i koncert točno u podne uz Sašu Lozara!

Uz bogatu gastro ponudu, pregršt zabave, smijeha i plesa uz DJ Nikola Z Kukurini i Sašu Lozara, više su nego dovoljni razlozi da svi zajedno s nama provedete posljednji dan u ovoj 2019. godini!

 

PROGRAM:

10:00 – 15:00 – Bogat program za sve generacije mještana i posjetitelja, bogata gastro ponuda, za najmlađe: nastup plesača Plesnog studija Pirueta Medulin zabava, animacija i program Dočeka za djecu (od 10 do 14 sati), novogodišnja atletska utrka

 

Glazbeni program:

 

DJ Nikola z Kukurini

Koncert Saše Lozara – točno u podne!

 

Dobrodošli i sve najbolje svima!