Zbog polaganja instalacija od ponedjeljka se privremeno zatvara dio Japodske ulice

U ponedjeljak 10. veljače 2020. godine od 10,00 sati za sav se promet privremeno zatvara Japodska ulica u dijelu od spoja proboja prema Valturskoj ulici do Ulice Bože Gupca. Promet se privremeno zaustavlja zbog nastavka radova na polaganju instalacija i ostalih radova predviđenih projektom na spomenutoj dionici Japodske ulice.

Zbog dinamike izvođenja radova izvođač Ceste d.o.o. radove će izvoditi u više faza. Obilazni pravci za vozače osigurani su preko Divkovićeve ulice, Cestom Prekomorskih brigada i Ulice Bože Gumpca dok je obilazni pravac za Šijanu preko Ulice Bože Gumpca i Ceste Prekomorskih brigada te preko Centra/Kaštanjera.

Također, postavljena su dva privremena autobusna stajališta u Divkovićevoj ulici uz nove znakove zabrane parkiranja kako bi se autobusi javnog gradskog prijevoza mogli sigurno mimoilaziti.
Privremena regulacija prometa biti će na snazi do sredine travnja ove godine kada je planiran završetak radova. Mole se svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje privremene regulacije prometa