Zahvaljujući brojnim donacijama, nesretno stradaloj Puljanki Melisi Halilović danas uručeni ključevi novog kombija

Grad Pula spremno se priključio velikoj akciji prikupljanja donacija koju je pokrenuo Nogometni klub Uljanik uz Porsche Inter auto i Glas Istre pod nazivom “Kupimo kombi za Melisu Halilović” koja je namijenjena 21-godišnjoj Puljanki koja je prije tri godine teško stradala u prometnoj nesreći.

Zahvaljujući brojnim donacijama, do sad je prikupljeno 83 tisuće kuna od čega je Grad Pula donirao 23 tisuće kuna, a sredstvima je kupljen je kombi čije su ključeve danas i službeno preuzeli Melisini roditelji.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić zahvalio se svim građanima koji su se odazvali zajedničkoj humanitarnoj akciji. “Možemo biti ponosni da živimo u gradu u kojem toliko ljudi ispunjena srca pomažu onima kojima je to najpotrebnije. Vjerujem da će novi kombi znatno olakšati život naše drage Melise i njezinih roditelja,” kazao je gradonačelnik Miletić nakon čega je predao ključeve kombija Melisinim roditeljima.

Zbog posljedica nesreće Melisa je danas, nažalost nepokretna, s teškom dijagnozom  ‘minimalnog svjesnog stanja’, te  nitko sa sigurnošću ne može dokučiti koliko je svjesna sebe i svijeta u kojemu živi. Prepuštena je stalnoj brizi roditelja koji su uz nju 24 sata na dan.

Humanitarna akcija za Melisu Halilović se nastavlja i traje do 22. travnja 2020. godine, a broj bankovnog računa na koji se mogu uplatiti sredstava je IBAN HR6923900013291581012.