Asfaltiranje kolnika u Ulici Monte Paradiso

U srijedu, 4. ožujka, od 8,00 do 16,00 sati dio Ulice Monte Paradiso zatvara se za promet. Obilasci osigurani Ulicom Vidikovac i Palisinom ulicom
S ciljem izrade završnog/habajućeg sloja na dionici Ulice Monte Paradiso i to u kontinuitetu, radi postizanja što bolje kvalitete ugrađenog asfalta, kao i izvođenja radova u što kraćem roku u srijedu, 4. ožujka 2020. godine, za sav promet zatvorit će se predmetna ulica od Ceste Prekomorskih brigada do Ulice Vidikovac i to u vremenu od 8,00 sati ujutro do 16,00 sati. Obilazak će biti osiguran Ulicom Vidikovac i Palisinom ulicom.

Podsjetimo, radovi sanacije kolnika u dijelu Ulice Monte Paradiso od kućnog broja  1 (kod Caffe bara i autopraonica  Vrks) do Ceste Prekomorskih brigada, u dužini od 600 metara u punoj širini, započeli su 4. veljače 2020. godine i to u sklopu izvanrednog održavanja prometnica na području grada.

Radovi, kojih je izvođač društvo Cesta d.o.o. i procijenjene su vrijednosti od oko 1.000.000,00 kn bez PDV-a, obuhvaćaju i izvedbu prilagodbi na 11 pješačkih prijelaza osobama smanjene pokretljivosti sukladno Pravilniku o osiguranju pristupačnosti građevinama osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Uz zahvalu na strpljenju i razumijevanju ovim se putem mole stanari Ulice Monte Paradiso, Bennussijeve ulice, Prilaza puljskih španjolskih boraca i Rapiciovog prilaza da prije početka radova izrade završnog habajućeg sloja na prometnoj površini (srijeda u 8:00 sati), maknu svoja vozila iz zone izvođenja radova , ukoliko će im ista trebati tokom dana, kako istim ne bi ometali radove i oštetili novi sloj asfalta.