USPJEŠAN VIKEND BORILAČKIH SPORTOVA ZA PULSKE LAVOVE

Tri natjecatelja pulskog Kickboxing kluba Lav su u subotu 29.02.2020. ostvarila izvanredan uspjeh nastupom na 7. Međunarodnom kickboxing kupu „Zabok open 2020“ u Zaboku među natjecateljima iz 25 klubova Slovenije i Hrvatske. Sveukupno je odrađeno 174 nastupa.
Lavovi su u disciplini point fighting (PF) osvojili 3 zlatne medalje te pehar za najboljeg starijeg kadeta discipline point fighting.
Uz dobar tehnički rad Borna Šarić je svoje tri borbe završio sa tri pobjede.
Ivan Udović u svoje tri borbe i Moris Trbulin u svoje dvije borbe su doslovno deklasirali svoje protivnike i tako osvojili prva mjesta i zlatne medalje
OSTVARENI SU SLIJEDEĆI REZULTATI:
Moris Trbulin, stariji kadeti -63kg……1.mjesto
Ivan Udović, stariji kadeti -42kg…….1.mjesto
Borna Šarić, mlađi kadeti -37kg…….1.mjesto

Ivan Udović je na temelju broja pobjeda i bodovne razlike proglašen najboljim natjecateljem kategorije starijih kadeta u disciplini point fighting za što mu je dodijeljen pehar.

NEDJELJA 01.03.2020.
U nedjelju 01.03.2020. troje karatista pulskog Karate kluba Lav nastupili su u Fažani na karate prvenstvu Istarske županije u katama. Ukupno je nastupilo nešto preko 100 natjecatelja iz 9 klubova Karate saveza Istarske županije. Pulski su se Lavovi koji se inače natječu u borbama po prvi put okušali i u katama i osvojili jedno treće mjesto i brončanu medalju i dva peta mjesta.
OSTVARENI SU SLIJEDEĆI REZULTATI:
Moris Trbulin, kadeti……3.mjesto
Lucija Dembicki Radolović, mlađa učenica 9 godina……5.mjesto
Ivan Udović, kadet……5.mjesto