Novi kontakt podaci za izdavanje propusnica građanima

Građani s prebivalištem na području Grada Pule kojima je potrebna propusnica temeljem točke II. e (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština) Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta od 23. ožujka 2020. godine, obrazac  propusnice mogu ispuniti u elektroničkom obliku i e-mailom poslati na novu mail adresu: propusnica@pula.hr.

Obrazac propusnice dostupan je na službenim web stanicama Grada Pule:

https://www.pula.hr/hr/obrazac-propusnice/

Također, obrazac se može predati i u pisanom obliku, osobno dolaskom u Komunalnu palaču na adresi Forum 1. Nakon ovjere, skenirana propusnica može se elektronički vratiti podnositelju zahtjeva. Podnositelj zahtjeva može propusnicu imati i u elektroničkom obliku, u primjerice pametnom telefonu, te je ona važeća uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom. Propusnica se izdaje na ime i prezime, s razlogom odobrenja i vremenom trajanja, ovjerena i potpisana od strane izdavatelja. Rok trajanja propusnice može biti jednodnevni, ili višednevni – ovisno o razlogu izdavanja.

Kako bi omogućili građanima da pravovremeno dobiju svoju propusnicu, određeno je radno vrijeme svakim danom od ponedjeljka do petka od 07,00 do 19,00 sati tijekom kojeg je uspostavljen i kontakt broj 052/371-991 na kojem je moguće dobiti sve potrebne informacije.