Vodnjanska špaleta – Spaleta dignanese 2020. je otkazana!

S obzirom na tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, ovogodišnja manifestacija Vodnjanska špaleta – Spaleta dignanese, koja nas je veselila i zabavljala na uskršnji ponedjeljak, otkazana je. Bez obzira na veliki trud koji je uložen na pripremu manifestacije, ista se ove godine neće održati te ćemo uskršnji ponedjeljak proslaviti uz naše obitelji poštujući pravila ponašanja za vrijeme ove pandemije, priopćavaju iz TZ Vodnjan.

Obitelj Buršić kao glavni organizator i Turistička zajednica grada Vodnjana kao suorganizator, zahvaljuju svim dosadašnjim gostima, posjetiocima, prijateljima i ljubiteljima špalete koji su zajedno s nama slavili uskršnji ponedjeljak, dolazak proljeća i uživali u tradicionalnim uskršnjim receptima na bazi špalete. Hvala i svima koji su pomagali u organizaciji i bilo dio naše priče kao i našim sponzorima.

Ove godine pobrinimo se za naše zdravlje a time i zdravlje sviju kako bi ubrzo ponovo svi zajedno mogli slaviti i družiti se. Vodnjanska špaleta održat će se ponovo u 2021. godini, vjerujemo u još većem i boljem sastavu, u još boljem izdanju.

Svi ljubitelji špalete i dalje će moći svoja omiljena jela pripremati kod kuće jer svoju špaletu možete telefonski naručiti kod Buršića na 052/511-264 ili 098/9972999.

Špaleta, ombolo, kobasice, pršut ili panceta dostavit će se na kućnu adresu te ćete moći uživati u uskršnjim specijalitetima kod kuće.