Pula: Vremenska kapsula u doba koronavirusa u INK

Na poziv britanske kazališne družine mladih “Company Three” članovi Dramskog studija Istarskog narodnog kazališta – Gradskog kazališta Pula koje vodi Aleksandar Bančić aktivno su se priključili međunarodnom projektu naziva „Vremenska kapsula u doba koronavirusa“.

“The Coronavirus Time Capsule” projekt je koji će omogućiti tinejdžerima iz cijeloga svijeta da se izraze o trenutnoj situaciji. Svakoga tjedna snimit će se kratki video na zadane teme, a na kraju će se svaki taj kratki video (15 sekundi) uobličiti u jedan duži,  pravu video vremensku kapsulu, koja će budućim generacijama prikazati kako su današnji tinejdžeri proživljavali trenutno stanje svjetske pandemije.

„Ovo je prilika da s našim dramcima ostanemo u kontaktu, da im omogućimo kreativan ispušni ventil i zajednički stvorimo djelo koje će izraziti što to znači biti tinejdžer tijekom pandemije. Podijelit ćemo vremensku kapsulu online na našem Youtube kanalu, Instagram i Facebook profilima Istarskog narodnog kazališta i Dramskoga studija te na Internet stranicama naših suradnika Company Three“, poručuju iz gradskog kazališta.

Više o projektu www.companythree.co.uk/<wbr></wbr>coronavirus.