Održan prijem za članove Stožera civilne zaštite Grada Pule

U pulskoj Gradskoj palači danas je upriličen prijem za članove Stožera civilne zaštite Grada Pule koji su bili uključeni u borbu protiv pandemije koronavirusa COVID-19.

Gradonačelnik Boris Miletić sa zamjenicima Robertom Cvekom i Elenom Puh Belci te pročelnikom Ureda Grada Aleksandrom Matićem ugostio je načelnika Stožera civilne zaštite Grada Pule Ivicu Rojnića i članove Gordanu Antić, Jasnu Vekić i dr. Ivicu Fedela.

“Želim vam od srca zahvaliti na aktivnostima i doprinosu u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa, koje su doprinijele zaštiti zdravlja građana i pružili im osjećaj sigurnosti u vremenima velike neizvjesnosti. Pula je još jednom, u teškim vremenima, pokazala svoju humanu notu i plemenitost. Zbog blizine Italije bili smo rizični, ali se pokazalo da su sve donesene mjere bile apsolutno ispravne. I zato sada duže vrijeme nemamo novooboljelih, ali se preporuka i dalje moramo držati kako bismo zaštitili svoje zdravlje”, rekao je gradonačelnik Boris Miletić zahvalivši članovima Stožera civilne zaštite Grada Pule, ali i djelatnicima institucija uključenih u suzbijanje pandemije, volonterima, studentima koji su izrađivali vizire, ugostiteljima koji su pripremali besplatne obroke te učiteljima koji su omogućili da učenici ovu školsku godinu privedu kraju.

Zamjenici gradonačelnika Robert Cvek i Elena Puh Belci, pridružujući se zahvali, poručili su kako je Pula kroz pandemiju koronavirusa postala sinonim za uspješnost u upravljaju kriznom situacijom.

Članovima Stožera, koji su bili uključeni u borbu protiv pandemije COVID-19, gradonačelnik Boris Miletić tom je prigodom uručio zahvalnice.