Knjigu na sunce! – Ljetna knjižnica na Fratarskom otoku

Na popularnom ljetnom odredištu Puljana – Fratarskom otoku – i ove je godine posjetitelji mogu posuditi knjigu iz Ljetne knjižnice koja se četvrtu godinu zaredom realizira u sklopu projekta Knjigu na sunce!

Ljetna knjižnica na Fratarskom otoku bit će postavljena 6. srpnja te će se knjige slobodno moći posuđivati do kraja ljetne sezone na Fratarskom.

Knjigu na sunce! višegodišnja je suradnja Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Fratarskog d.o.o. Pula s ciljem promocije knjižnice, knjige i čitanja te dodatne ponude posjetiteljima na Fratarskom.

U maloj otočkoj besplatnoj knjižnici svoje mjesto police popunjavaju romani na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku, knjige za djecu i mlade, slikovnice za najmlađe, stripovi… knjige savršene za opuštanje u hladovini ili na plaži.

Knjižnica se nalazi uz recepciju, otvorena je 24 sata i namijenjena svima. Način posudbe knjiga ostaje jednak kao i prethodnih godina: nakon što odabrane knjige pročitate, vratite ih, ponesite kući ili zamijenite vašom knjigom koju ste već pročitali.

Uživajmo u dugom toplom ljetu na Fratarskom u hladu knjige!