Promocija knjige Borne Vujčića: “Od prvog čina – 20 godina kazališta Ulysses”

Promocija knjige Borne Vujčića: “Od prvog čina” – 20 godina kazališta Ulysses, održati će se u ponedjeljak, 10. kolovoza u 12:00 sati, na terasi hotela Franina, Veliki Brijun. Brod iz Fažane za Veliki Brijun polazi u 11:30 sati.

Knjigu će predstaviti ravnatelj kazališta Ulysses i nakladnik knjige Duško Ljuština, novinar Saša Leković, autor knjige Borna Vujčić, glumica Ksenija Marinković i glumac Darko Stazić.

Od prvog do posljednjeg ‘čina’ proze Borne Vujčića upoznajemo Kazalište Ulysses iz jedne posebne, intimne perspektive, koja će sasvim sigurno zanimati ne samo brojne poklonike ovog teatra, nego i one druge, kojima će ova topla, iskrena i autentična knjiga razjasniti što se sve krije iza vela tajne koji obavija Brijune, gdje kazališna i životna čarolija traje od 2001. Osim povijesti Ulyssesa, autor iznosi niz zrelih digresija o teatru, umjetnosti, pa i životu općenito – dajući jasno do znanja koliko je neizostavnu ulogu u njegovom osobnom i umjetničkom razvoju imalo Kazalište Ulysses.